De Toon & Teken van november 2021 is verschenen!

Klik hier om T&T online te lezen.

Toon en Teken nr 393 november 2021
 
Goed nieuws voor de toekomst van Klavar!

Sinds 16 september 2020 staat de complete vernieuwde pianocursus Speelplezier van de Stichting Klavarskribo gratis online. Het gaat om in totaal 78 lessen.

Zie https://www.klavarskribo.eu/nl/gratis-lessen

Het bestuur en een aantal leden van de KVN hebben hier in overleg met de Stichting de laatste anderhalf jaar heel hard aan gewerkt. Het resultaat mag er zijn.
Aan de lessen zijn nu ook QR-codes en links toegevoegd, waarmee audiobestanden van de oefeningen beluisterd kunnen worden.

In de toekomst zullen video-bestanden volgen. We raden iedereen aan om deze cursus onder deskundige leiding van een pianodocent te volgen.
Daarom is nu alle bladmuziek niet alleen in Klavar-muziekschrift maar ook in het traditionele notenschrift beschikbaar op genoemde site. Mocht er geen docent beschikbaar zijn, dan kunnen de apart beschikbare les-instructieboekjes gevolgd worden.

Download hier de complete vernieuwde Engelstalige editie van de cursus "Piano speelplezier". Mailt u deze link aan zoveel mogelijk belangstellenden in het buitenland:
https://www.klavarskribo.eu/en/free-lessons.

We hopen, dat jong en oud met deze cursus veel speelplezier zullen beleven aan deze gedegen pianocursus. Graag dit bericht delen met belangstellenden. Reacties zijn hier zeer welkom.

nieuwe lessen