Nieuws uit de KVN

Geacht lid of belangstellende!

Op zaterdag 11 februari a.s. willen we weer een Regiodag houden. We nodigen u hierbij hartelijk uit voor deze dag. U wilt toch ook graag uw hobby delen met andere klavar-spelers van verschillende niveaus?

De locatie is deze keer het Kerkelijk Centrum “De Rank “ van de Protestantse Gemeente in Nieuw-Vennep. Adres: Eugenie Previnaireweg 14. Zie: http://www.pgderank.nl/over-ons/zaalhuur/
Komt u met het openbaar vervoer? Het is ongeveer 2 kilometer lopen vanaf het NS-station aan de Spoorlaan. Uiteraard kunt u ons ook aangeven, als u opgehaald wilt worden van het station.
U kunt zich voor deze dag opgeven t/m uiterlijk vrijdag 27 januari a.s.

De uitnodiging voor deze dag met belangrijke info en het opgave-formulier ontvangt u als lid via de post.
Bent u (nog) geen lid maar belangstellende en/of klant van Klavarskribo? Dan kunt de info en het opgave-formulier hier downloaden:

- Uitnodiging voor de Regiodag
- Opgaveformulier in PDF
- Opgaveformulier in Word

Hierop vindt u ook alle informatie over de manieren waarop u zich voor deze dag kunt opgeven. Wij houden u dan via de mail en onze website verder op de hoogte over deze dag.

Er worden weer diverse workshops gegeven voor piano, accordeon en orgel. Meer info hierover vindt u op het opgaveformulier.

N.B.: Voor alle workshops geldt, dat ze alleen doorgaan bij voldoende belangstelling.
Wij hopen, dat velen van u van de gelegenheid gebruik gaan maken om onze Regiodag te bezoeken.
Wij hopen u graag te zien de 11e februari.

Hartelijke groet en tot Klavar!
Jan Vlek en Gerard Kunst

Een impressie van de Regiodag in Ridderkerk, die op 29 oktober 2016 is gehouden.

(Klik hieronder op de > om af te spelen, laden duurt even...)

Geacht lid of belangstellende!

Zoals u inmiddels hebt kunnen lezen in ons blad Toon & Teken waren we nog steeds op zoek naar een geschikte locatie voor onze Regiodag op 29 oktober a.s.

We kunnen deze keer helaas niet terecht in de Regio Dordrecht-Breda. U houdt deze dag van ons tegoed. We gaan nu eerst naar Ridderkerk – de bakermat van ons muziekschrift Klavarskribo.
De locatie is het kerkelijk centrum van de Protestantse Gemeente "De Levensbron" aan de Jan Luykenstraat 10.
Meer info: http://www.levensbron.nl/
Komt u met het openbaar vervoer? We verwijzen u graag naar de onderstaande website:
Er is een bushalte vlakbij de kerk.
U kunt zich voor deze dag opgeven t/m uiterlijk vrijdag 14 oktober a.s.

De uitnodiging voor deze dag met belangrijke info en het opgave-formulier heeft u als lid inmiddels ontvangen bij de jongste editie van ons blad.

Uitnodiging voor de Regiodag
Opgaveformulier in PDF
Opgaveformulier in Word

Wij houden u dan via de mail en onze website verder op de hoogte over deze dag.

Op deze dag geeft pianodocente Jacqueline Dekker de workshop piano klassiek. Ze geeft aan dat u haar niet persé de muziek van te voren moet toesturen. Ze is zelf ooit met Klavar opgegroeid, totdat ze naar het Conservatorium ging : "Deelnemers mogen nog ter plekke aangeven welke stukken ze gaan spelen. Dat maakt de drempel wellicht een stuk lager."

Voor de orgelliefhebbers wordt er door Chiel Jan van Hofwegen een workshop kerkorgel gegeven. Chiel Jan is docent orgel en geeft ook les aan een aantal Klavar-leerlingen (zie ook de docentenlijst, elders op deze site). Voor meer info: www.chieljanvanhofwegen.nl

De workshop  "Jazz, Rags & Blues"  wordt ook deze keer weer verzorgd door Piet Schollema.

Stichting Klavarskribo heeft aangegeven op deze dag van 9:00-11:00 uur open te willen zijn.
Komt u dat niet zo gelegen, dan kunt u van tevoren uw bestelling tijdig doorgeven aan de uitgeverij, zodat u de muziek later deze dag kunt afhalen en betalen in de Levensbron.
Er is in dat geval alleen contante betaling mogelijk.

Wij hopen u graag te zien de 29e oktober.

Hartelijke groeten en tot Klavar!  Jan Vlek en Gerard Kunst

Een video-impressie van de Regiodag in Oudewater, die op 5 maart 2016 is gehouden.

Een impressie van een gezellige en mooie muziekdag, voorafgegaan door de algemene ledenvergadering op 11 april 2015.

(O ja: geluid aanzetten!)

Een impressie van een zeer geslaagde regiodag in Assen, gehouden op 21 maart 2015.