Proeflessen

De snelste manier om van start te gaan met Klavarskribo is door een proefles te volgen! En het mooie is: dat kan gewoon thuis, in uw eigen tempo, zónder dat iemand op uw vingers meekijkt en zónder dat het u iets kost! U downloadt gewoon een aantal proeflessen!

Een belangrijke opmerking daarbij is wel dat de proeflessen bedoeld zijn om het muziekschrift te begrijpen. Leren lezen dus. Leren spelen is een vak apart... Namelijk het vak van de docent... Uw eigen ambitie bepaalt voor u of u ook muzieklessen wilt volgen. Op onze site vindt u een docentenlijst, die u kunt downloaden.

Hier kunt u de algemene proefles downloaden. Veel plezier!

Attachments:
Download this file (KVN-trial lesson piano-2013.pdf)KVN-trial lesson piano-2013.pdf[ ]661 kB
Download this file (Romance Anónimo.pdf)Romance Anónimo.pdf[ ]34 kB
Download this file (proefles.pdf)proefles.pdf[ ]784 kB

Bijlagen voor de algemene proefles!

Download this file (Akkoorden c tot met b.pdf)Akkoorden c tot met b.pdf[ ]76 kB

Hier kunt u via de bijlage een proefles Klavar voor accordeon downloaden. Veel plezier!

Attachments:
Download this file (proefles aanvulling accordeon.pdf)proefles aanvulling accordeon.pdf[Toevoeging bij de algemene proefles]1127 kB

Hier kunt via de bijlage een proefles Klavar voor orgel met pedaal downloaden. Veel plezier!

Attachments:
Download this file (Proefles orgel met voetpedaal.pdf)Proefles orgel met voetpedaal.pdf[ ]2091 kB